Podžupan

Iztok Pesrl

“Funkcijo podžupana sprejemam s ponosom in veliko odgovornostjo. V veliki meri želim biti v pomoč županu pri izvrševanju nalog s poudarkom na družbenih dejavnostih. Sem član občinskega sveta in funkcijo podžupana opravljam nepoklicno.”

Rojen 27. 10. 1978, živim na Selu pri Bledu z družino, imam dva otroka, na katera sem zelo ponosen. Po izobrazbi sem lesarski tehnik. Zaposlen sem v podjetju Lip Bled, kjer sem začel kot vajenec, sedaj pa sem projektni vodja v oddelku inženiringa. Po duši sem športnik in glasbenik. Igram harmoniko pri ansamblu Slovenski pozdravi, triu Muska in ljudskih godcih Šuštarjih. Sem član folklorne skupine pri KD Rudija Jedretiča Ribno. Ne smem pa pozabiti na svoje čebelice, ki pa so poseben vir energije in sprostitve.

Aktiven sem na precej področjih, čutim se dolžan pomagati in nekako so me moje družbene aktivnosti pripeljale v politiko, v Listo Tonija Mežana, katere član sem 12 let. Do nastopa mandata podžupana sem bil predstavnik Občine Bled v več svetih in javnih zavodov (predsednik sveta Vrtca Bled, podpredsednik sveta OŠ Bled in podpredsednik sveta JZ Zavod za kulturo Bled).

Skip to content