Vabilo na delavnico “IZZIVI MLADIM”

Si morda brezposeln/a ali si dijak/inja ali si študent/enka ali si samozaposlen/a, ali zaposlen/a, star/a med 15 in 30 let. V septembru in oktobru zate pripravljamo brezplačne podjetniške delavnice.

VABIMO te, da SPREJMEŠ IZZIV in se udeležiš delavnice “IZZIVI MLADIM”. 

Poglej IZZIVE, ki smo jih zate pripravili skupaj s slovenskimi podjetji in organizacijami. S sodelovanjem na delavnici, se boš spoznal z vitkim inoviranje, ki ga pri reševanju izzivov uporabljajo tudi v start upi in inovativna podjetja. Prav tako se boš lahko osebno predstavil odločevalcem v sodelujočih podjetjih. Odločitev je tvoja. S klikom izberi IZZIV, ki ga boste v timu, ob mentorski podpori, reševali in ob zaključku vaše rešitve predstavili podjetju.

Nekatera podjetja so že v izzivih izrazila interes za sodelovanje z mladimi tudi po delavnici.

Poglej kdaj bo delavnica v tvojem domačem kraju (Jesenice – 15. 9. do 23.9. 2015). Sodeluješ lahko tudi na katerikoli od navedenih delavnic.  Na spletni povezavi www.mladimsedogaja.si  so objavljeni izzivi, sodelujoča podjetja in prijavnice na posamezne delavnice, za nekatere delavnice pa so navedeni predvideni termini kdaj bodo izzivi še objavljeni. V avgustu in septembru bomo dodajali še dodatne termine delavnic.

Izberi izziv in se prijavi na delavnico: www.mladimsedogaja.si (Jesenice)

Jesenice
  1. 9. do 23.9. 2015

Več o programu delavnic na spletni povezavi: http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim/program-delavnice-za-mlade .

Kontakt: izzivimladim@spiritslovenia.si

Serijo delavnic organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z nacionalnimi in lokalnimi partnerji.

Finančna sredstva za izvedbo aktivnosti so zagotovljena s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Morda ti bo všeč tudi...